Автоновини

Kia анонсувала новий компактний кросовер

Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала тизери концептуального компактного кросовера під назвою SP. Прем’єра новинки, покликаної дати уявлення про модель спеціально для індійського авторинку, відбудеться 7 лютого на мотор-шоу в Нью-Делі, повідомляє Auto-motive.

Подробиці про прототип поки тримаються в секреті. У компанії відзначили, що автомобіль буде поєднувати в собі «витончену красу, новітні технології і високу функціональність маленького SUV». Всього на автомобільній виставці в Нью-Делі компанія Kia покаже 16 моделей – «від електрокарів і гібридів до спортивного Фастбека Stinger».

Раніше стало відомо, що компанія Kia розпочала дорожні випробування найбільшого кросовера в своїй лінійці, який замінить модель Mohave. Прототип такого автомобіля під назвою Telluride був показаний в січні 2016 року на Детройстком автосалоні, а двома роками пізніше головний дизайнер південнокорейського бренду Пітер Шрайер заявив, що компанія веде розробку серійної версії кросовера.

Новинка буде пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом. Не виключено, що Kia Telluride запозичить у концепт-кара гібридну силову установку, яка включає 270-потужний 3,5-літровий бензиновий V6, а також електромотор потужністю 130 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook