Автоновини Женева-2018

Hyundai показав дизайн Santa Fe нового покоління

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала серію тизерних зображень кросовера Santa Fe нового покоління, повідомляє Auto-motive.

Судячи з них, дизайн автомобіля буде сильно відрізнятися від свого попередника. Машина отримає нову решітку радіатора, спортивні бампери, масивні колісні арки і подвійну передню оптику, подібний стилістичний елемент стане фірмовою рисою всіх майбутніх позашляховиків південнокорейської марки. Також кросовер оснастять ліхтарями в стилі Кona і новим капотом.

Технічні характеристики Santa Fe нового покоління поки тримаються в секреті. За даними Motor1, в моторну гамму нового Hyundai Santa Fe увійде 2,4-літровий атмосферний двигун. Також очікується поява 2,0-літровового бензинового турбомотора. Топові версії оснастять 3,5-літровим агрегатом. Дизельний модифікації машини будуть комплектуватися 2,0- і 2,2-літровими моторами.

Автомобіль укомплектують передовими системами безпеки. У Hyundai обіцяють, що кілька з них будуть вперше представлені на серійних машинах

Публічний дебют моделі відбудеться на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. Новинка буде доступна для покупки і на українському ринку. Продажі кросовера четвертого покоління повинні початися в другій половині 2018 року.

У Україні на даний момент продається Santa Fe нинішнього покоління. Автомобіль пропонується в шести комплектаціях за ціною від 985 500 грн. Кросовер комплектується  2,2-літровим дизельним агрегатом. Потужність такого двигуна становить 200 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook