Автоновини

Mercedes показав дизайн нового A-Class

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала відеоролик, що дає уявлення про дизайн моделі A-Class наступного покоління. Прем’єра новинки відбудеться в п’ятницю, 2 лютого, в Амстердамі, а її публічний дебют відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні.

Передня частина кузова A-Class буде нагадувати купеподібний седан CLS нового покоління, який був показаний в листопаді на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Автовиробник заявив, що компактний автомобіль «збереже свій енергійний характер, але при цьому зросте в розмірах і стане ще комфортніше».

Що стосується салону нового A-Class, то там кількість число аналогових кнопок і механічних перемикачів буде зведено до мінімуму. На передній панелі з’явиться два великих дисплея діагоналлю 10,25 дюйма, на один з яких будуть виводитися показання приладів, а інший буде відповідати за контроль медіа та навігатора. На центральному тунелі встановлять тачпад, за допомогою якого можна управляти рядом функцій.

В основу Mercedes-Benz A-Class четвертого покоління ляже модернізоване масштабоване шасі MFA. Лінійка двигунів включить новий 1,4-літровий бензиновий агрегат, розроблений спільно з компанією Renault.

Топову модифікацію Mercedes-AMG A45 оснастять модернізованою «турбочетвіркою», що працює разом з 48-вольтовою системою, яка буде живити невеликий електромотор і турбіну на електричному приводі. Сумарна віддача агрегатів хот-хетча перевищить 400 к.с. Крім того, у моделі з’явиться менш потужна версія – A35 – з агрегатом потужністю 300 кінських сил.

Плюс до всього, у A-Class нового покоління буде модифікація з кузовом “седан”, яка зовні виявиться схожою на прототип Concept A. Він був показаний в квітні на Шанхайському автосалоні і покликаний дати уявлення про компактний седан, який повинен встати на щабель нижче моделі CLA.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook