Автоновини

ЗМІ назвали дату прем’єри нового Kia Quoris

Фото: Motor1

Компанія Kia підготувала седан K900 наступного покоління, який також продається під назвою Quoris. Прем’єра машини, швидше за все, відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку в квітні. Про це в інтерв’ю Wards Auto натякнув віце-президент Kia Motors America з просування продукту Орт Хедрік. Додаткові подробиці про новинки топ-менеджер повідомляти відмовився.

На даний момент компанія вже приступила до дорожніх випробувань новинки. Однак, судячи зі шпигунських фотографій, опублікованих Motor1, дизайн седана стане більш спортивним. Машину укомплектують іншими бамперами, світлодіодною оптикою і 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками. Також машина отримає пневмопідвіску і панорамний дах з люком в топових комплектаціях.

За неофіційними даними, новий Kia Quoris збереже свою моторну гамму. Це означає, що седан отримає 3,4-літровий бензиновий мотор. Потужність мотора становить 334 кінських сил. Під капотом топової комплектації машини встановлять 5,0-літровий бензиновий мотор V8. Потужність мотора становить 424 кінських сил.

У Україні на даний момент автомобілі Quoris у продажу відсутні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook