Автоновини

Toyota вивела на тести RAV4 нового покоління

Фото: Motor1

Компанія Toyota приступила до дорожніх випробувань кросовера RAV4 нового покоління. Перші знімки фотошпигунів були опубліковані виданням Motor1. За їхніми даними, прем’єра автомобіля відбудеться в кінці нинішнього року або на початку 2019 року.

Судячи з перших знімків, дизайн моделі зазнає серйозних змін. Зовнішність машини стане нагадувати концепт FT-AC, представленого на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2017 році. Поки на знімках можна тільки розглянути масивну решітку радіатора і нову оптику.

Швидше за все, RAV4 наступного покоління побудують на платформі Toyota TGNA. Це шасі вже використовують моделі Camry, C-HR і Prius. Решта всіх технічних характеристик тримаються в секреті. За неофіційними даними кросовер отримає гібридну версію.

У Україні на даний момент Toyota RAV4 доступна з 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 150 кінських сил. Топовий бензиновий двигун – чотирициліндровий 2,5, який видає 180 кінських сил. Початковий двигун працює в парі з варіатором або МКП, а більш потужний – з 6-ступінчастим “автоматом”.

Також з минулого року доступний 2,2-літровий турбодизель, віддача якого становить 150 кінських сил. Мотор працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Ціни на машину в Україні починаються від 739 001 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook