Автоновини

Фотошпигуни відзняли найекстремальнішу версію Ford Ranger

Фото: MotorTrend

Компанія Ford приступила до випробувань екстремальної версії пікапа Ranger нового покоління під назвою Raptor. Фотошпигунам вдалося зняти автомобіль під час його перевезення на тягачі. Знімки машини були викладені виданням MotorTrend.

На фотографіях машина прихована під камуфляжем, але вже зараз можна сказати що пікап від звичайної версії буде відрізнятися розширеними колісними арками, великими колісними дисками і іншою решіткою радіатора.

Також очікується, що екстремальний пікап укомплектують модернізованою підвіскою з особливими настройками, позашляховими покришками, більш продуктивними гальмівними механізмами, а також посиленим захистом нижньої частини кузова.

За даними видання, компанія Ford планує представити нову модифікацію Raptor 7 лютого цього року. Прем’єра автомобіля відбудеться в Бангкоку. Виробництво моделі буде налагоджено на заводі компанії в Мічигані. Продажі новинки стартують на американському ринку в кінці 2018 року.

Стандартна версія пікапа Ranger була представлена ??на автосалоні в Детройті. У США новинка з’явиться у продажу з 2,3-літровим бензиновим турбодвигуном з чотирма циліндрами. Агрегат працює спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Інші технічні характеристики автомобіля тримається в секреті. Раніше на американському ринку машини пропонувалася тільки з дизельними моторами.

Раніше стало відомо, що на базі нового Ranger створять позашляховик Bronco наступного покоління. На даний момент відомо, що модель, яка з’явиться в 2020 році, отримає 2,7-літровий турбоагрегат V6 сімейства EcoBoost потужністю близько 325 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook