Автоновини

Kia показала спортивну версію нового Rio

Фото: Kia

Компанія Kia представила спортивну версію хетчбека Rio нового покоління – GT Line. Прем’єра п’ятидверки, яка відрізняється від стандартної особливим оформленням екстер’єру, відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Kia Rio GT Line отримав чотирьохсекційні світлодіодні протитуманні фари, тоноване скло, 17-дюймові легкосплавні диски і здвоєні хромовані патрубки випускної системи.

У салоні з’явилися декоративні металеві елементи, а також вставки під карбон на передній панелі. Сидіння оброблені штучною шкірою чорного кольору. Крім того, хетчбек отримав спортивне рульове колесо з плоским нижнім сегментом.

Передбачається, що технічна складова змінам не піддалася. В Європі Kia Rio пропонують з атмосферними моторами робочим об’ємом 1,25 і 1,4 літра, а також з новим 1- літровим трициліндровим турбоагрегатом. Останній розвиває 120 к.с. і 171 Нм крутного моменту. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

У Україні продається версія нового Kia Rio. Моторна гамма включає 1,4-літровий 100-потужний мотор. Двигун поєднуються з шестиступінчастою “механікою” або “автоматом” з такою ж кількістю передач. Ціни починаються від 445 400 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook