Автоновини

Бронетранспортери здихають: КрАЗ показав випробування «Шрека» на зледенілому полігоні (відео)

Прес-секретар Кременчуцького автомобільного заводу Діна Стеганцева виклала в Мережі фрагмент робочого відео з випробувального полігону. На короткому відео ми бачимо КрАЗ «Шрек», який не без зусиль, але успішно забрався на обмерзле піднесення смуги перешкод, пише Nakapote.

«Полігон – суцільне скло. Звичне легке «пурхання» бронетехніки з перешкоди на перешкоду цього разу змінило обережне, з концентрацією на педалі «гальмо», прокручуванням масивних коліс (на відео) ковзання по засніженому льоду. Воно і зрозуміло наслідки недавньої низки морозних днів. Водії-випробувачі з іронією кидали: тут влітку бронетранспортери на першій перешкоді «здихали», а нам в зиму та по склу. ( на компліменти напрошувалися, хвалила, звичайно, було за що)», — написала Стеганцева.

Нагадаємо, що бронеавтомобіль «Шрек» розроблений спільно з компанією Streit Group. Довжина машини становить 7,99 м, ширина – 2,54 м і висота 3,08 м. Повна маса досягає 16 т. В основі машини лежить позадорожнє шасі шасі КрАЗ-5233НЕ (4х4). Машина належить до класу бронемашин APC (Armored Protective Cabin) і має клас захисту по STANAG 4569 Level 2 або B6 +.

На машину встановлюється двигун ЯМЗ-238 потужністю 330 к.с. Можливі й іноземні варіанти – Сummins або Deutz. Коробка передач – 9-ступінчаста, китайської марки Fast Gear.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook