Автоновини

ЗМІ назвали дату прем’єри нового компактного кросовера Volkswagen

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen представить свій компактний кросовер на базі Polo нового покоління на автосалоні в Парижі у вересні нинішнього року, повідомляє AutoExpress. За даними видання, в Європі автомобіль надійде в продаж в кінці нинішнього року під назвою T-Cross. Новинка складе конкуренцію Peugeot 2008, Renault Captur і Opel Mokka. Збірка машини буде налагоджена на заводі в Іспанії.

На даний момент німецька компанія вже проводить дорожні випробування новинки. Судячи з раніше опублікованим знімкам фотошпигунів, дизайн новинки буде нагадувати Polo і великий кросовер T-Roc. Зокрема, позашляховий Polo отримає схожу шестикутну радіаторну решітку, що переходить у фари головного світла, і виступаючі колісні арки. Розмір колісної бази автомобіля складе 2560 міліметрів.

Машину побудують на платформі MQB. Лінійка агрегатів включить трьох- і чотирициліндрові бензинові і дизельні наддувні двигуни. Кросовер буде пропонуватися з переднім приводом, проте не виключається, що топові модифікації будуть доступні з чотирма ведучими колесами. Не виключається і поява в майбутньому повністю електричної модифікації автомобіля.

Довжина прототипу Т-Cross становить 4 133 мм – це більше, ніж, наприклад, у піднесеного хетчбека Volkswagen CrossPolo. Зовні T-Cross нагадує Tiguan другого покоління – у нього схожа виштамповка на капоті і боковинах. Головна оптика новинки теж виконана в стилі молодшого кросовера Volkswagen, а ззаду T-Cross Breeze схожий на Passat B8.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook