Автоновини

Kia порівняла у відео новий седан Forte c Lamborghini Aventador

Фото: Kia

Компанія Kia випустила жартівливий відеоролик, в якому порівняла свій седан Forte нового покоління і спорткар Lamborghini Aventador. На треку італійський автомобіль відразу ж обганяє новинку корейського бренду. Однак, не дивлячись на те, що спорткар прийшов до фінішу першим, седан може похвалитися наявністю чотирьох дверей, що зручно відкриваються, і об’ємним багажником.

Також Kia відзначила наявність у Forte п’ятимісцевого салону, сенсорного дисплея, безпровідного заряджаючого пристрою для смартфонів і крісла, що відсовуються. У свою чергу, Aventador таким опціями не володіє. Kia визнає, що двигун італійського спорткара «трохи» могутніше, ніж у їх новинки, однак за ціну Aventador будь-який бажаючий зможе придбати новий Forte і віллу в Італії.

Компанія Kia представила Forte нового покоління на автосалоні в Детройті. На українському ринку цей седан відомий під назвою Cerato, а в Китаї продається як K3. Автомобіль отримав спортивний дизайн в стилі Stinger і візуально став помітно ширше свого попередника.

Після зміни покоління Kia Forte зберіг 2,0-літровий бензиновий мотор. Потужність двигуна становить 147 кінських сил. Мотор працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач і варіатором.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook