Автоновини

Глава Citroen підтвердила випуск флагманського седана

Компанія Citroen запустить в серію новий флагманський седан, який замінить в лінійці марки моделі C5 і C6. Про це з посиланням на главу французької марки Лінди Джексон повідомляє видання Autocar.

«Це буде не C5 наступного покоління, але новий великий седан. Присутність подібного автомобіля в модельному ряду є обов’язковим критерієм для компанії, яка хоче називатися дійсно великим автовиробником», – пояснила Джексон.

Глава Citroen зазначила, що новий флагман вийде особливим і «дещо іншим», несхожим на конкурентів. За попередніми даними, заміна Citroen C5 і C6 з’явиться в 2019 або в 2020 році.

Передбачається, що новинка запозичить деякі стилістичні та технічні рішення у концпт-кара Cxperience, представленого восени 2016 року на Паризькому автосалоні. Довжина прототипу склала 4,85 м, висота 1,37 м, а розмір колісної бази дорівнює трьом метрам.

Автомобіль оснастили гібридною силовою установкою, до складу якої увійшов бензиновий двигун потужністю близько 200 к.с., 110-потужний електромотор, восьмиступінчастий “автомат” і комплект акумуляторів. Виключно на електротязі Citroen Cxperience може проїхати до 60 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook