Автоновини Детройт-2018

Новий Mercedes Gelandewagen розсекретили за 10 днів до прем’єри

Фото: Daimler

Дизайн позашляховика Mercedes G-Class нового покоління розсекретили до офіційної прем’єри. Фотографії новинки були опубліковані виданням Auto Week. Публічна прем’єра машини відбудеться 15 січня на автосалоні в Детройті.

Відразу після мотор-шоу почнеться прийом замовлень на автомобіль. Продажі новинки в Європі заплановано на травень 2018 року. Коли з’явиться позашляховик у Україні поки невідомо. Виробництво машини буде налагоджено на заводі Magna Steyr Graz в Австрії.

Новинка помітно зросте в розмірах у порівнянні зі своїм попередником. Завдяки цьому поліпшиться комфорт для задніх пасажирів позашляховика G-Class нового покоління. Машина отримає впізнаваний дизайн і втратить у вазі близько 400 кілограмів. Також новинка отримає аеродинамічний обвіс, який повинен зменшити коефіцієнт лобового опору.

Позашляховик буде відрізнятися більш масивними передніми і центральними стійками кузова. Крім цього, G-Class нового покоління оснастять незалежною передньою підвіскою. Позашляховик збереже рамну конструкцію і отримає повнопривідну трансмісію з трьома диференціалами.

Інтер’єр нової машини збереже спадкоємність у стилі. З’явиться в новому Gelandewagen і найсвіжіша версія мультимедійної системи Command з великим 12,3-дюймовим дисплеєм. Зліва з нею може бути розміщений як ще один дисплей цифрової панелі приладів, так і аналоговий щіток зі спідометром, тахометром і невеликим кольоровим дисплеєм бортового комп’ютера.

За неофіційними даними, в моторну гамму позашляховика увійдуть бензинові двигуни потужністю до 360 кінських сил. Також очікується поява кількох дизельних агрегатів. Найпотужнішим з них стане шестициліндровий мотор з віддачею 313 кінських сил. Пізніше з’явиться модернізований 4,0-літровий бензиновий двигун V8 Biturbo. Потужність агрегату може скласти від 470 до 600 кінських сил.

Mercedes G-Class в кузові W463 продається з 2000 року. За цей час позашляховик пережив три рестайлінгу, останній з яких відбувся в 2015 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook