Автоновини

Toyota оновила мінівен Alphard

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила оновлений мінівен Alphard і його розкішну модифікацію Vellfire. Рестайлингова модель стала доступна з новим топовим мотором і трансмісією, а також з набором електронних допоміжних систем.

Так, в стандартне оснащення оновленого Alphard увійшов фірмовий пакет систем безпеки Toyota Safety Sense, що включає функцію попередження фронтальних зіткнень, а також систему дотримання рядності руху і розпізнавання дорожніх знаків.

Toyota Alphard тепер буде доступна з новим 3,5-літровим агрегатом V6 з системою безпосереднього вприскування палива. Двигун працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом», який прийшов на зміну шестидіапазонної коробці передач. У компанії поки не розкрили характеристики нового агрегату, проте відзначили, що автомобіль має поліпшені динамічними показники і меншу витрату пального.

Крім того, мінівен буде доступний з колишнім 2,5-літровим чотирициліндровим мотором потужністю 180 к.с., що поєднується з варіатором. Плюс до всього, доступна гібридна версія, до складу силової установки якої входить бензиновий агрегат об’ємом 2,5 л, а також два електромотора.

Оновлений Alphard і Vellfire отримав видозмінену передню частину кузова з іншою радіаторною решіткою і головною оптикою, а також нові задні ліхтарі. У салоні з’явилася інша приладова панель, а для версії Vellfire стали доступні нові декоративні елементи з дерева і обробка шкірою Nappa.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook