Автоновини

Honda анонсувала прем’єру спортивної версії CR-V

Фото: Honda

Компанія Honda опублікувала перше зображення свого нового концепту під назвою CR-V Custom. Прем’єра кросовера відбудеться на автосалоні в Токіо, який відкриється через кілька тижнів. Судячи по знімку, мова і йде про спортивну модифікації CR-V.

Прототип отримав іншу решітку радіатора і нові бампери. Також машина оснащується 19-дюймовими колісними дисками і спойлером. Не виключається, що пізніше машина отримає серійну версію.

Технічні характеристики машини поки невідомі. У наступному році Honda обіцяла почати європейські продажі гібридного CR-V. Силова установка новинки створена на базі дволітрового бензинового двигуна, що працює по циклу Аткінсона. Разом з ним діють два електричних агрегата. Один з них, який виступає в ролі генератора, з’єднаний з одношвидкісною коробкою передач, яка «забезпечує постійне відчуття потужності і тяги». Автомобіль здатний пересуватися в трьох режимах: виключно на електротязі, тільки з використанням двигуна внутрішнього згоряння, а також в комбінованому циклі.

У Україні кросовер Honda CR-V п’ятого покоління пропонується з 186-потужним агрегатом об’ємом 2,4 літра. Двигун працює в парі з варіатором. Ціни на модель стартують з позначки 897 тисяч гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook