Автоновини

BMW вперше показала серійний кросовер X7

Фото: BMW

Компанія BMW почала виробництво перших примірників великого кросовера X7. Відповідні фотографії були опубліковані німецьким брендом. Судячи по знімках із заводу в Спартанбурге (Південна Кароліна), новинка отримає дизайн в стилі прототипу Concept X7 iPerformance, який був представлений на автосалоні у Франкфурті.

Новинка буде відрізнятися від молодших кросоверів BMW (X5 і X6) в першу чергу трирядним салоном, в якому можуть розміститися шість чоловік – по двоє в кожному ряду.

Серійний BMW X7 побудують на модульній архітектурі CLAR, що дебютувала на флагманському седані 7-Series нового покоління. З цієї ж моделлю у X7 будуть загальні дизельні і бензинові мотори, включаючи найпотужніший в лінійці V12, а також гібридна силова установка.

Габаритна довжина прототипу Concept X7 iPerformance склала 5020 мм, ширина – 2020 мм, а висота – 1800 міліметрів. Таким чином, Concept X7 iPerformance вийшов на 113 мм, 82 мм і 37 мм довший, ширший і вищий BMW X5 третього покоління відповідно. Розмір колісної бази склав 3010 мм – на 76 мм більше, ніж у X5. Габарити серійної версії X7 на поточний момент не запроваджені.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook