Автоновини

Lexus показав оптику нового флагманського кросовера

Фото: Lexus

Компанія Lexus опублікувала нове тізерне зображення концептуального розкішного кросовера LF-1. На знімку показується передня оптика новинки, яку автовиробник називає «SUV без будь-яких лімітів». Автомобіль отримає агресивні фари і світлодіодні ходові вогні, вбудовані в бампер. Публічна прем’єра прототипу відбудеться в січні 2018 року на автосалоні в Детройті.

Над зовнішністю машини працювали фахівці каліфорнійської дизайн-студії «Тойоти» CALTY. Там же був створений зовнішній вигляд концептуального спорткара Toyota FT-1, покликаного дати уявлення про ідеологічного наступника моделі Supra.

Що стосується Lexus LF-1, то не виключено, що прототип стане передвісником флагманського кросовера з купеобразним силуетом. Згодом подібна модель може замінити в лінійці японського бренду великий позашляховик LX, який випускається вже більше 20 років.

Таким чином, в подальшому SUV-лінійка Lexus може включити до п’яти моделей. Крім нинішніх кросоверів NX, RX і GX, в неї увійде серійна версія концепт-кара Lexus LF-1, а також товарний варіант маленького позашляховика UX, представленого в минулому році на Паризькому автосалоні. Останній повинен прийти на зміну гібридному хетчбеку CT 200h, знятому з виробництва.

Ще однією найближчою прем’єрою Lexus стане «заряджена» модифікація купе LC. Машину оснастять наддувним агрегатом, потужність якого складе 630 кінських сил. Передбачається, що аналогічний мотор отримає і топова версія флагманського седана LS.

У конструкції Lexus LC F широко використовують армований вуглецевим волокном пластик, завдяки чому йому маса зменшиться на 7% в порівнянні зі стандартним купе.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook