Автоновини

Глава Porsche підтвердив розробку гібридного Porsche 911

Фото: Porsche

Компанія Porsche веде розробку гібридної модифікації спорктара 911, яка з’явиться разом з наступним поколінням моделі. Про це виданню Automotive News розповів глава німецької марки Олівер Блюм.

Porsche 911 наступного покоління дебютує в 2019 році проте версій з комбінованою силовою установкою з’явиться до середини життєвого циклу моделі – приблизно в 2023 або 2024 році.

За словами Блюма, в компанії збираються розробити нову схему з комплектом акумуляторів на 47 ампер-годин, завдяки яким спорткар зможе проїжджати виключно на електротязі до 70 кілометрів.

При цьому раніше повідомлялося, що Porsche згорнула програму розробки гібридного 911. Тоді інженер компанії Август Ахляйтнер заявив, що комбінована силова установка і батареї значно б збільшили масу спорктара, що негативно позначилося б на його динамічних характеристиках і керованості. Крім того, подібний автомобіль виявився був занадто дорогим, тому проект визнали економічно необгрунтованим.

У 2019 Porsche випустить свій перший електрокар, прототип якого був представлений 2015 році. Концепт Mission E був укомплектований двома електричними моторами, розташованими на передній і задній осі. В сумі агрегати розвивають більше 600 кінських сил, завдяки чому Porsche Mission E здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди.

Максимальний пробіг без підзарядки акумуляторів склав близько 500 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей можна поповнити на 80% приблизно за півгодини за допомогою системи швидкої підзарядки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook