Автоновини

BMW почала виробництво седана M5 нового покоління

Фото: BMW

Компанія BMW приступила до серійного виробництва седана M5 нового покоління. Виробництво автомобіля ведеться на заводі в місті Дінгольфінге на півдні Баварії. Як повідомляє Motor1, продажу машини в Європі почнуться в березні наступного року. 

Головною особливістю новинки стала система повного приводу з багатодисковою центральної муфтою, заднім диференціалом і можливістю повного відключення передньої осі.

Седан оснащується модернізованим 4,4-літровим бензиновим двигуном V8 з двома турбінами. Потужність агрегату становить 600 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

З таким двигуном машина здатна набирати першу “сотню” за 3,4 сек., а розгін до 200 км / год займає 11,1 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км / г, а з спорт-пакетом M Driver’s Package максималка складає 305 км на годину.

Від стандартної «п’ятірки» версію M5 можна відрізнити завдяки розширеним колісним арками, бічним «спідницям», іншому передньому бамперу, а також задньому дифузору. Крім того, седан має спойлер і здвоєні патрубки випускної системи.

Стандартне оснащення новинки включає мультимедійний комплекс з навігатором, 10,25-дюймовим екраном і підтримкою Apple CarPlay, проекційний дисплей, систему управління жестами, а також адаптивні світлодіодні фари головного світла і двозонний клімат-контроль.

BMW M5 нинішнього покоління пропонується з 4,4-літровим агрегатом потужністю 560 кінських сил. З місця до 100 км / год автомобіль розганяється за 4,3 секунди. M5 можна придбати тільки з заднім приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook