Автоновини

Новий Mercedes Sprinter вперше показали на відео

Фото: Motor1

Фотошпигунам вдалося вперше зняти на відео прототипи фургона Sprinter наступного покоління. Ролик був опублікований виданням Motor1. Модель з’явиться у продажу в Європі в першій половині 2018 року, а незабаром після цього потрапить і на інші ринки. Складання моделі буде вестися на заводах в Людвигсфельде і Дюссельдорфі. Крім цього, вперше моделі почне сходити з конвеєра заводу в Північному Чарльстоні (США).

Новинка буде розроблена власними зусиллями фахівців німецького бренду і не розділить вузли з Volkswagen Crafter. Судячи з відео, дизайн машини буде нагадувати концепт Vision Van. При цьому, фургон отримає радіаторну решітку, виконану в стилі пікапа Mercedes-Benz X-Class, а також фари світлодіодні фари головного світла.

На наступному Mercedes-Benz Sprinter застосують ряд нових систем безпеки і допоміжних функцій управління. Крім того, у моделі з’явиться ряд нових модифікацій, що має привернути до неї додатковий інтерес покупців.

Технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. На даний момент відомо тільки те, що фургон отримає електричну версію. В майбутньому така модифікація повинна скласти конкуренцію електричному вантажному фургону від Tesla, який буде побудований на базі кросовера Model X.

Збірка такої версії буде налагоджена в Дюссельдорфі. Для цього в підприємство буде інвестовано 300 мільйонів євро. Стандартна версія фургона, за неофіційними даними, успадкує моторну гамму нинішнього покоління автомобіля.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook