Автоновини

У Дубаї представили унікальний суперкар McLaren з золотими деталями

Фото: McLaren

На автосалоні в Дубаї представили спецверсію суперкара McLaren 720S цитуючи Брюса Макларена на задньому спойлері.

Компанія McLaren представила унікальну спецверсію суперкара 720S, в конструкції якого використовували золото. Прем’єра новинки відбулася в рамках мотор-шоу в Дубаї.

Автомобіль, побудований за спеціальним замовленням, був розроблений підрозділом McLaren Special Operations (MSO). Він отримав особливе чорне забарвлення кузова з золотими вставками. Так, з 24-каратного золота виконаний тепловий екран двигуна. Елементи аеродинамічного обважування зроблені з карбону.

На задньому спойлері на арабській мові написана одна з найвідоміших цитат засновника гоночної команди McLaren Брюса Макларена: «Життя міряють за досягненнями, а не тільки по прожитим рокам». На виконання цього елемента у фахівців британської марки пішло не менше 30 годин.

У салоні встановили карбонове кермо, а також підрульові “пелюстки” перемикання передач, покриті золотою фарбою.

Технічна складова суперкара змінам не піддалася. McLaren 720S комплектується чотирилітровим твін-турбо мотором V8, створеним на базі колишнього 3,8-літрового агрегату. Двигун, що розвиває 720 к.с. і 770 Нм крутного моменту, поєднується з модернізованим семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями.

Суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,8 секунди, а розгін до 200 км / год займає 7,8 секунди. Максимальна швидкість автомобіля складає 341 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook