Автоновини

Toyota оновила пікап Hilux

Фото: Toyota

Восьме покоління пікапа Toyota Hilux зазнало перший рестайлінг. У моделі з’явилася нова модифікація для бездоріжжя.

Компанія Toyota представила оновлену версію пікапа Hilux, який зазнав перший рестайлінг з часів появи моделі восьмого покоління в 2015 році. Спочатку новинка буде доступна в Таїланді, однак потім добереться і до інших ринків.

Найзначніша зміна в зовнішності – трапецієвидна радіаторна решітка, виконана в стилі пікапа Tacoma для північноамериканського ринку. Плюс до всього, Hilux отримав видозмінений передній бампер і нові протитуманні фари з С-образними хромованими елементами.

Нарешті, у пікапа з’явилася нова версія під назвою Rocco. Такий автомобіль має посилений захист нижньої частини кузова, особливі малюнки на боковинах, 18-дюймові легкосплавні колісні диски і позашляхові покришки. Крім того, пікап в такому виконанні пропонується з максимальним обладнанням.

Лінійка двигунів залишилася колишньою. У Таїланді Toyota Hilux пропонується з дизельними моторами робочим об’ємом 2,4 і 2,8 літра, що розвивають 150 і 177 к.с. відповідно. Крім цього, доступний 2,7-літровий бензиновий двигун, що видає 166 кінських сил.

В Україні моторна гамма Toyota Hilux включає тільки дизельні агрегати потужністю 150 і 177 к.с. Перший двигун працює з шестиступінчастою механічною коробкою, а більш потужний поєднується з шестідіапазонним «автоматом». Ціни на пікап починаються від 858 249 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook