Автоновини

Новий Ford Focus сфотографували з мінімальним камуфляжем

Фото: Motor1

В інтернеті з’явилися шпигунські фотографії хетчбека Ford Focus четвертого покоління, на яких модель відображена з мінімальною кількістю камуфляжу. Знімки опублікувало видання Motor1.

Сімейство Ford Focus четвертого покоління дебютує в 2018 році. Модель отримає нову платформу та трициліндровий бензиновий двигун з наддувом.

Судячи з фотографій, хетчбек отримає нові світлодіодні фари головного світла, а також збільшену трапецієподібну радіаторну решітку, яка візуально вийде нижчою за нинішню. Салон, за попередніми даними, виконають в стилі моделі Fiesta нового покоління.

Передбачається, що наступний Ford Focus буде побудований на новому модульному шасі, завдяки якому колісна база збільшиться приблизно на 50 міліметрів. При цьому сам автомобіль стане легше моделі попереднього покоління приблизно на 50 кілограмів.

У моторну гамму «Фокуса» увійде 1,5-літровий трициліндровий наддувний агрегат. Крім того, в залежності від ринку будуть доступні дволітрові бензинові мотори, а також дизельні двигуни робочим об’ємом 1,5 і 2,0 літра. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або шестидіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Не виключено, що прем’єра Ford Focus нового покоління відбудеться вже в січні 2018 року на Детройтському автосалоні. Випуск моделі перенесуть для північноамериканського ринку з США до Китаю. Звідти ж новий «Фокус» буде поставлятися і в ряд інших країн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook