Автоновини

Jeep похвалився інтер’єром нового Wrangler

Фото: Jeep

Офіційна прем’єра позашляховика нового покоління відбудеться в кінці листопада на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Компанія Jeep розповсюдила перші фотографії салону позашляховика Wrangler нового покоління. Раніше американці показали тільки екстер’єр моделі, публічна прем’єра якої відбудеться в кінці листопада на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Судячи по знімках, інтер’єр позашляховика зазнав істотних змін. Зокрема, він отримав іншу приладову панель з цифровим дисплеєм між циферблатами і збільшений екран мультимедійного комплексу. Плюс до всього, змінилися практично всі кнопки і механічні перемикачі.

Вся офіційна інформація про новий Jeep Wrangler стане відома після його прем’єри. За попередніми даними, позашляховик зберіг рамну конструкцію, але при цьому отримав алюмінієві кузовні панелі, що дозволили знизити масу автомобіля.

Новий Wrangler отримає дволітровий турбомотор, віддача якого складе 373 кінських сили. Крім цього, в моторну гамму нового позашляховика увійде модернізований 3,6-літровий агрегат V6 Pentastar потужністю близько 300 сил, а також, ймовірно, дизельний двигун. Двигуни будуть працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмиступінчастим «автоматом» ZF.

Плюс до всього у моделі може з’явитися версія з гібридною силовою установкою, склад якої включить дволітрову «четвірку» і електромотор.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook