Автоновини

Opel зробить ставку на електрокари і гібриди

Фото: Opel

Німецька компанія розповіла про свою стратегію розвитку на найближчі роки. Opel зробить ставку на електрифікацію модельної лінійки, повернеться до прибутку, а також вийде на 20 нових ринків.

Компанія Opel, що стала частиною французького альянсу PSA Group, опублікувала план свого подальшого розвитку на найближчі роки. Нова стратегія, яка отримала назву PACE !, передбачає повернення до прибутку до 2020 року, уніфікацію платформ і двигунів, а також масовий перехід на гібридні і електричні силові установки.

До 2024 року Opel планує перейти на використання тільки двох автомобільних архітектур проти нинішніх дев’яти. Кількість родин силових агрегатів скоротиться з десяти до чотирьох. При цьому німецька марка планує почати використовувати шасі PSA на деяких своїх нових моделях.

Першим автомобілем Opel, який отримає французьку платформу, стане комерційний фургон Combo, а також компактний хетчбек Corsa наступного покоління. До 2020 року у німецького бренду буде не менше дев’яти нових автомобілів, побудованих на шасі PSA.

Крім того, до 2024 року Opel планує стати «зеленим автовиробником N1 в Європі». В рамках цієї стратегії німці збираються створити еко-модифікації кожної своєї легкової моделі, а також збільшити фінансування програм розробки гібридних, електричних і водневих машин. До 2020 року в лінійці «Опеля» буде не менше чотирьох нових зелених автомобілів, включаючи гібридну модифікацію кросовера Grandland X і електричну Corsa.

Плюс до всього, керівництво «Опеля» заявило, що до 2020 року компанія має намір вийти на 20 нових ринків.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook