Автоновини

Американці побудували електричний фургон з вантажним дроном

Фото: Workhorse

Компанія Workhorse представила розвізний фургон N – Gen, який буде доступний з опціональним дроном. Апарат призначений для доставки невеликих вантажів і кореспонденції.

Американська компанія Workhorse Group представила свій новий проект – електричний развізний фургон N-Gen.  Workhorse N-Gen отримав легкий кузов з композитних матеріалів і електричний мотор, віддача якого не уточнюється. Заряду батарей вистачить, щоб проїхати до 160 кілометрів.

При цьому електрокар можна оснастити опціональним невеликим двигуном внутрішнього згоряння, який виступає в ролі генератора для підзарядки батарей. Разом з ним запас ходу N-Gen збільшиться до 280 кілометрів.

Вантажний дрон, виконаний з вуглепластика, також доступний за додаткову плату. Вантажопідйомність апарату склала близько 4,5 кілограма. Коптер призначений для доставки кореспонденції або невеликих вантажів безпосередньо до дверей адресатів, що дозволить заощадити час водієві.

Раніше компанія Workhorse Group офіційно представила гібридний пікап W15 PHEV, анонсований ще восени 2016 року. Новинку оснастили 460-потужною бензин-електричною установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі.

В основі пікапа з подвійною кабіною лежить сталевий трубчастий каркас і кузов з композитних матеріалів. Склад силової установки включив чотири електромотори, що розташувалися в кожному з коліс, а також трициліндровий бензиновий двигун BMW і комплект акумуляторів.

Новинка пересувається виключно за рахунок електричної тяги, а ДВС виступає тільки в ролі генератора, який виробляє енергію для поповнення запасу батарей. На одній зарядці пікап здатний проїхати близько 130 км, а максимальний запас ходу завдяки використанню бензинового мотора досягає 500 кілометрів. З місця до 96 км / ч Workhorse W15 розганяється за 5,5 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook