Автоновини

Українці різко розбагатіли: попит на нові авто різко пішов вгору

За даними асоціації «Укравтопром», вересень був найпродуктивнішим місяцем цього року, що ще раз довела жовтнева статистика. У вересні перші номери отримали 7840 автомобілів, в жовтні цифра трохи менше, але все ще свідчать про зростання інтересу українців до нових автомобілів. Що стосується переваг, то четвірка самих затребуваних брендів залишилася такою ж, як у вересні.

На першому місці як і раніше Toyota. Автомобілі цієї марки вибрали 979 українців і це на 26% більше, ніж в жовтні 2016 року. На другому з результатом 794 авто – Volkswagen. У жовтні минулого року бренд займав лише десяте місце в українському рейтингу популярності, але за дванадцять місяців продажі автомобілів Volkswagen виросли в 2.7 рази. Незважаючи на деяке зниження купівельного попиту, в трійці лідерів втрималася Renault. У жовтні було куплено 664 автомобіля цієї компанії і це на 13% менше ніж у жовтні 2016 року і на 48 одиниць менше, ніж у вересні поточного.

Відвойоване у вересні четверте місце вдалося утримати і Skoda. Автомобілям чеської марки віддав перевагу 531 українець. У порівнянні в 2016 роком приріст продажів склав 23%.

П’яті в рейтингу популярності з результатом 485 продажів автомобілі німецького бренду Audi. 69% від цієї кількості – модель Audi А3. Компанія зробила значний ривок. За дванадцять місяців їй вдалося піднятися з чотирнадцятої на п’яту позицію. У порівнянні з вереснем продажі німецької марки додали 249%.

У десятці лідерів опинилися: Hyundai – 405 од. (+ 22%); KIA – 370 од. (+ 12%); Nissan – 341 од. (+ 4%); Ford – 313 од. (-2%). Замикає десятку Ravon. У жовтні автомобіля узбецького бренду придбали 259 українців (+ 265%).

Титул бестселера в жовтні дістався Volkswagen Golf. Автомобіль віддали перевагу 427 покупців. Вони і допомогли йому забрати «корону» у вересневого лідера продажів – Toyota RAV-4.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook