Автоновини

Aston Martin випустив прощальну версію Vanquish

Фото: Aston Martin

Автомобіль комплектується 6,5-літровим бензиновим мотором з віддачею 600 кінських сил. Ціни на машину починаються від 240 953 євро.

Компанія Aston Martin представила «прощальну» версію спорткара Vanquish. Автомобіль  можна придбати в кузові купе і кабріолет. Новинку випустили обмеженим тиражем в 175 екземплярів. Ціни на машину починаються від 240 953 євро. Продажі новинки почнуться навесні наступного року.

Автомобіль комплектується 6,5-літровим бензиновим двигуном. Потужність агрегату становить 600 кінських сил. Двигун працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. До 100 км / год з таким мотором спорткар розганяється за 3,5 секунди. Максимальна швидкість 325 км на годину.

Кузов новинки отримає обробку карбоном і може бути пофарбований в нові кольори Ultimate Black, Xenon Grey і White Cold. Також сопрткар оснащується новими колісними дисками, іншими бічними порогами, повітрозабірниками і дифузором.

Раніше Aston Martin показала трьохдверний спортивний універсал, створений на базі моделі Vanquish спільно з італійським кузовним ательє Zagato. Новинка увійшла в особливу лінійку ексклюзивних автомобілів, що включає також купе, кабріолет і спідстер.

Aston Martin Zagato Vanquish Shooting Brake має характерну для універсала задню частину кузова, але при цьому отримав салон, розрахований тільки для двох чоловік. Всі кузовні панелі автомобіля виконані з карбону. Спорткар також отримав особливий дах з хвилеподібним елементом, який називається Double-bubble ( «Подвійний міхур»).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook