Автоновини

Маленький кросовер Toyota CH-R оснастили 600-потужним двигуном

Фото: Toyota

На тюнінг-фестивалі SEMA дебютував експериментальний кросовер Toyota CH-R R-Tuned з істотно модернізованим двигуном від попередньої Camry.

Компанія Toyota представила концептуальну версію компактного кросовера CH-R, який укомплектували 600-потужним двигуном. Прем’єра прототипу відбулася на тюнінг-фестивалі SEMA в Лас-Вегасі.

Стандартний дволітровий 146-потужний двигун, який працює з варіатором, замінили 2,4-літровим агрегатом від седана Camry попереднього покоління. При цьому в двигуні застосували ковані поршні, газорозподільний механізм з компонентами з титану і інконеля, а також великий турбонагнітач Garet.

В результаті двигун, що працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою, став видавати понад 600 кінських сил. Кросовер здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 2,9 секунди.

Toyota CH-R R-Tuned отримав диференціал підвищеного тертя, чотирьохпоршневі гальмівні механізми Brembo, регульовані амортизатори і гоночні покришки, а також масивне антикрило, що забезпечує близько 140 кг притискної сили на швидкості 160 км на годину.

Якби такий автомобіль запустили в серію, то він би міг скласти конкуренцію Nissan Juke-R. Однак у «Тойоти» немає планів по розробці товарного кросовера.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook