Автоновини

Toyota розробить екстремальну версію пікапа Hilux

Фото: Toyota

Toyota Hilux отримає модифікацію з доопрацьованою підвіскою, більш потужним мотором і обладнанням для бездоріжжя.

Керівництво компанії Toyota розглядає можливість розробки найбільш екстремальної версії пікапа Hilux. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Car Advice.

Подібний пікап буде відрізнятися від інших модифікацій моделі, доопрацьованою підвіскою зі збільшеним дорожнім просвітом, більш потужним мотором, а також обладнанням для їзди по серйозному бездоріжжю.

У Україні звичайний Toyota Hilux є найпопулярнішим представником в своєму сегменті на ринку. Модель пропонується з дизельними моторами робочим об’ємом 2,4 і 2,8 літра, що розвивають 150 і 177 к.с. відповідно. Перший двигун поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою, а другий – з «автоматом» аналогічного діапазону. Ціни на пікап починаються від 858 249 гривень.

Сама хардкорна версія Toyota Hilux зможе складе конкуренцію пікапу Ford Ranger Raptor, який на даний момент знаходиться на завершальній стадії розробки. За попередніми даними, новинку оснастять дволітровим твін-турбо дизелем, який видаватиме не менше 200 к.с. і 470 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач, розробленою спільно з концерном General Motors.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook