Автоновини

Lada Granta нового покоління побудують на платформі Renault

Фото: Lada

На даний момент АвтоВАЗ вже почав роботу над Lada Granta нового покоління. Прем’єра автомобіля може відбутися вже в 2021 році.

Компанія АвтоВАЗ планує випустити Lada Granta наступного покоління в 2021 році (за іншими даними в 2023 р.). Автомобіль побудують на модернізованій платформі Renault під назвою Global Access. Це ж шасі буде використовувати новий Logan.

На даний момент АвтоВАЗ вже почав працювати над машиною. У 2018 році Lada Granta отримає оновлену версію. Випуск моделі налагодять в липні наступного року. Очікується, що до цього часу своє існування припинить Kalina. Всі її модифікації почнуть випускатися під назвою Granta.

Раніше стало відомо, що компанія АвтоВАЗ планує до 2019 року випустити два нових автомобіля і оновити чотири існуючі моделі. Крім цього вже до 2026 року російська компанія підготує десять нових автомобілів Lada. Також АвтоВАЗ планує представити сім рестайлінгових машин.

Крім цього до 2026 року компанія збирається забезпечити завантаження всіх потужностей АвтоВАЗу. Так виробництвом Lada і моделей альянсу будуть займатися три лінії в Тольятті і одна в Іжевську.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook