Автоновини

Спорткар відродженої марки Alpine підготували до перегонів

Фото: Alpine

Французи розробили 270-потужну версію спорткара Alpine A110, яка з наступного року буде змагатися в європейському монокубку.

Відроджена французька марка Alpine (бренд Renault) представила гоночну модифікацію купе A110, яка була підготовлена ??для участі у власному монокубку – Alpine Europa Cup. Над автомобілем працювали фахівці автоспортивної команди Signatech і Renault Sport.

Alpine A110 Cup отримав модернізовану підвіску з гоночними настройками, зниження на 40 мм дорожнього просвіту і регульовані амортизатори Ohlins, а також каркас безпеки і високопродуктивні гальмівні механізми Brembo.

У салоні встановили гоночне сидіння Sabelt з ременем безпеки, рульове колесо XAP з підрульовими «пелюстками», цифрову «приборку» і панель управління з трекшн-контролем і антиблокувальною системою.

Купе оснастили модернізованим 1,8-літровим турбодвигуном, віддача якого підвищилася з 250 до 270 кінських сил (крутний момент – 320 Нм). В агрегаті застосували новий воздушний фільтр і гоночний випуск. Двигун поєднується з шестиступінчастою секвентальною коробкою передач.

Для першого сезону Alpine Europa Cup 2018 буде випущено «трохи більше 12» подібних автомобілів, вартість кожного з яких складе 100 тисяч євро. У списку заявлених треків: німецький Хоккенхайм, бельгійський Спа-Франкоршам, французький Поль Рікар і британський Сільверстоун.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook