Автоновини

Компанія SCG випустить надлегкий 650-потужний суперкар

Фото: Scuderia Cameron Glickenhaus

Італійська фірма SCG, що належить американському мільйонерові, анонсувала розробку трьохмісцевого суперкара за 400 000 доларів.

Італійська компанія Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG), що належить американському підприємцю Джеймсу Глікенхаус, опублікувала перші тизери своєї другої серійної моделі. Фірма SCG розробить 650-потужний суперкар з надлегкою конструкцією.

В основу автомобіля ляже карбонове шасі і кузов, також виконаний з композитних матеріалів. Передбачається, що суперкар отримає посадкову формулу 1 + 2, як наприклад, у купе McLaren F1.

Технічні дані поки тримаються в секреті. У компанії лише відзначили, що автомобіль оснастять 650-потужним агрегатом, який буде поєднуватися з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Ціни на новинку будуть починатися від 400 тисяч доларів.

У липні SCG отримала офіційний статус автовиробника в США. У планах компанії виробляти від чотирьох до шести автомобілів в наступному році і від восьми до десяти в 2019 році. Машини будуть збиратися в Нью-Йорку, проте в SCG не виключають можливість перенесення збірки. У компанії підкреслили, що нове підприємство може наростити виробництво до 100 автомобілів на рік.

На даний момент в модельному ряду компанії є тільки один автомобіль. Це спорткар SCG 003, який має дві версії – дорожню 003S Stradale і трековую 003 ° C Competizione. Дорожня модифікація машини оснащується 4,4-літровим бензиновим твін-турбо двигуном V8. Потужність якого становить 750 кінських сил і 800 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість спорткара – 350 кілометрів на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook