Автоновини

Ford Focus нового покоління показали відео

Фото: Motor1

Прем’єра стандартної версії машини відбудеться в середині наступного року. Основним конкурентом автомобіля називається Opel Astra.

Фотошпигунам вперше вдалося зняти на відео Ford Focus нового покоління. Відповідний ролик був викладений виданням Motor1. Автомобіль показаний під час тестів в кузові седан і хетчбек. Новинка буде використовувати платформу Global C-car існуючої версії. При цьому, колісна база машини збільшиться приблизно на 50 міліметрів. Сам автомобіль стане легше моделі попереднього покоління приблизно на 50 кілограмів.

Судячи зі шпигунських фотографій, наступний Focus отримає нову оптику і видозмінені бампери. В цілому дизайн машини виконають в стилі хетчбека Fiesta нового покоління. У салоні автомобіля встановлять нову центральну консоль і великий дисплей інформаційно-розважальної системи.

Моторна гамма буде представлена ??бензиновими трьохциліндровими агрегатами робочим об’ємом один літр потужністю 100, 125 і 140 кінських сил. Крім того, буде доступний 1,5-літровий турбодвигун, а також дволітровий агрегат. Серед дизелів – двигун робочим об’ємом 1,5 літра. Потужність агрегату складе від 85 до 120 кінських сил. Також клієнтам запропонують 2,0-літровий агрегат TDCi. Трансмісії – модернізована шестиступінчаста “механіка” або шестидіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

У нового Ford Focus, як і у останньої Fiesta, з’явиться позашляхова модифікація Active. Такий хетчбек зможе конкурувати з Volkswagen Golf Alltrack. Також очікується появи розкішної модифікації Vignale і спортивної ST-Line.

Крім цього очікується поява повністю електричної модифікації Ford Focus. Глобальна платформа C-car дозволяє установку такої системи. Також клієнтам запропонують гібридну модифікацію седана. Вся інформація по цих версіях поки тримається в секреті.

Прем’єра стандартної версії машини відбудеться в середині наступного року. Основним конкурентом автомобіля називається Opel Astra.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook