Автоновини

Електрокар Tesla Model S перетворять в універсал

Фото: Niels van Roij Design

У березні наступного року голландське кузовне ательє RemetzCar представить універсал, створений на базі американського електрокара.

Голландське кузовне ательє RemetzCar анонсувало свій нової проект, в рамках якого електрокар Tesla Model S буде перетворений в універсал. Тизер новинки опублікували на офіційному сайті компанії.

Зовнішність універсалу розробляється незалежною дизайнерською студією Niels van Roij Design за спеціальним замовленням голландського автомобільного колекціонера, ім’я якого не називається. При цьому RemetzCar планує випустити невелику партію особливого електрокара, тираж якого обмежать 20 екземплярами.

У тізері зазначено, що автомобіль отримає кузов типу Shooting Brake, що передбачає тридверну конструкцію. Однак, судячи з дизайн-скетчу, новинка збереже задні двері. Решта подробиць про універсал Tesla Model S стануть відомі ближче до його прем’єрі, яка відбудеться в березні наступного року.

У минулому році компанія RemetzCar представила розкішний катафалк, створений на базі Tesla Model S. У списку інших проектів нідерландської компанії також значаться подовжені версії преміальних седанів Bentley Mulsanne, Audi A7 L і Mercedes-Benz S-Class.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook