Автоновини

Красиво жити не заборониш: Porsche показав яхту за 12 мільйонів євро

Фото: Dynamiq

На судні Porsche зробила 75-дюймовий домашній кінотеатр, бар, зону для барбекю, а також басейн. У комплекті з судном клієнтам пропонують придбати і автомобіль Panamera E-Hybrid Sport Turismo.

Компанія Porsche представила спортивну 35-метрову яхту Dynamiq GTT 115 Hybrid. Також в розробці судна брала участь компанія з Монако Dynamiq Yachts. Бажаючим придбати яхту доведеться заплатити мінімум 12 500 000 євро. Всього буде побудовано сім екземплярів Dynamiq GTT 115 Hybrid.

На судні є 75-дюймовий домашній кінотеатр, бар, зона для барбекю, а також басейн. В обробці яхти використовувалися макасарске дерево, темно-коричнева шкіра, алькантара, карбон і мармур Sahara Noir. Меблі для судна були надані компанією Minotti. За доплату судно додатково обладнають підводним розвідувальним роботом, водними лижами і валізами Louis Vuitton.

У рух яхта наводиться за допомогою двох дизельних MAN V12. Потужність човна – 1650 кінських сил. У комплекті з судном клієнтам пропонують придбати і автомобіль Panamera E-Hybrid Sport Turismo.

Це вже не перший раз, коли автомобільні компанії звертають увагу на розкішні яхти. Lexus раніше представив концептуальне судно Sport Yacht Concept. Яхту оснастили двома 5,0-літровими бензиновими двигунами V8. Такі агрегати встановлюються на автомобілі RC-F і LC 500. Сумарна потужність яхти – 885 кінських сил. Максимальна швидкість – 79 км на годину.

Довжина прототипу становить 12,7 метра. Корпус яхти виконаний з карбону і армованого пластику. Завдяки цьому інженерам вдалося знизити масу концепту на 1000 кілограмів. Човен розрахован на вісім пасажирів.

Раніше Automotive повідомляв, що Infiniti показала проект океанської яхти.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook