Автоновини

Lexus і Marvel створили купе для Чорної Пантери

Фото: Lexus

Автовиробник і американська кіностудія представлять на тюнінг-фестивалі SEMA концептуальну версію купе LC.

Компанія Lexus спільно з американською кіностудією Marvel розробили концептуальну версію купе LC, створену для супергероя Чорна Пантера. Автомобіль представили напередодні виходу однойменного фантастичного фільму, прем’єра якого відбудеться в лютому наступного року.

Lexus LC Black Panther отримав особливе синьо-сріблясте забарвлення кузова із зображенням обличчя персонажа коміксів на капоті. Плюс до всього, прототип укомплектували великими алюмінієвими колесами і аеродинамічним кузовним обвісом, що включає спеціальне антикрило.

Дані про силову установку автомобіля тримаються в секреті. У компанії лише відзначили, що потужність двигуна значно збільшилася завдяки використанню вібраніума – особливого рідкісного металу, який можна знайти тільки на батьківщині супергероя – Ваканде.

Публічна прем’єра Lexus LC Black Panther відбудеться в кінці жовтня на тюнінг-фестивалі SEMA в Лас-Вегасі. Там же японська компанія представить серійну спецверсію купе LC, яка отримає особливі 21-дюймові алюмінієві диски, декоративні елементи з карбону, а також унікальний інтер’єр, виконаний в оранжево-білих тонах. Такий автомобіль випустять обмеженим тиражем в 100 екземплярів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook