Автоновини

Відроджений спорткар Toyota Supra випустять під суббрендом Gazoo

Фото: Autocar/ Motor1

Флагманський спорткар японської марки, який розділить платформу з новим BMW Z4, з’явиться в 2018 році.

Новий спорткар компанії Toyota, для якого повинні відродити класичну назву Supra, буде випускатися під новим спортивним суббрендом Gazoo. Об этом сообщает Autocar.

У розробці новинки, яка повинна дебютувати в наступному році, беруть участь фахівці заводського колективу «Тойоти» – Gazoo Racing. Нова Supra розділить платформу з родстером BMW Z4 третього покоління – німецькі і японські фахівці спільно ведуть розробку шасі для спорткара нового покоління з 2014 року.

За попередніми даними, флагманський спорткар Toyota отримає гібридну силову установку з електричним агрегатом на передній осі і повним приводом. Крім того, лінійка двигунів повинна включити дволітрову «турбочетверку» потужністю близько 245 сил, а також трилітровий шестициліндровий агрегат, який видає приблизно 330 кінських сил. Обидва мотори надасть компанія BMW.

Залежно від модифікації маса автомобіля буде варіюватися від 1200 до 1500 кілограмів. Зовнішність новинки виконають в дусі концепт-кара FT-1, представленого в 2014 році.

Що стосується нового BMW Z4, то серійний спорткар також дебютує в наступному році. При цьому автомобіль буде пропонуватися тільки в вигляді родстера. Базовим двигуном стане дволітрова «турбочетверка», що видає 251 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Топові модифікації будуть пропонуватися з наддувною «шісткою» потужністю 340 або 390 к.с. – в залежності від ринку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook