Автоновини

У Лондоні ввели додатковий збір для старих машин

Фото: Global Look Press

Всього ж власникам старих машин за в’їзд в центр британської столиці доведеться платити 28,3 доларів. Такі заходи місцевої влади пояснюються турботою про екологію.

У Лондоні для старих автомобілів з високим рівнем забруднення навколишнього середовища майже вдвічі збільшили плату за в’їзд в центр міста. Таке рішення було прийнято місцевою адміністрацією, повідомляє The Sun. Збір склав 10 фунтів (близько 13 доларів).

Всього ж власникам старих машин за в’їзд в центр британської столиці доведеться платити 21,5 фунтів (28,3 доларів). У свою чергу для господарів екологічних автомобілів збір становить 11,5 фунтів (15,2 доларів).

«Жахливо, що ми живемо в місті, де повітря настільки токсичне, що багато наших дітей мають проблеми з легенями. Я буду робити все, що в моїх силах, щоб захистити здоров’я лондонців і привести в норму екологічну ситуацію», – заявив мер Лондона Садок Хан.

Як повідомляв Automotive раніше, в Україні незважаючи на те що, в Кабміні і пообіцяли, що не будуть в 2018 році підвищувати податки заради забезпечення доходів Держбюджету, водіїв, мабуть, це не стосується. Міністр екології Остап Семерак заявив про намір ввести новий «паливний податок» для автомобілістів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook