Автоновини

Aston Martin показав спортивний універсал

Фото: Aston Martin

Британська компанія представила спорткар Vanquish Shooting Brake, побудований спільно з кузовним ательє Zagato. Тираж новинки обмежать 99 екземплярами.

Компанія Aston Martin повністю розсекретила трьохдверний спортивний універсал, створений на базі моделі Vanquish спільно з італійським кузовним ательє Zagato. Новинка увійшла в особливу лінійку ексклюзивних автомобілів, що включає також купе, кабріолет і спідстер.

Aston Martin Zagato Vanquish Shooting Brake має характерну для універсала задню частину кузова, але при цьому отримав салон, розрахований тільки для двох чоловік. Всі кузовні панелі автомобіля виконані з карбону. Спорткар також отримав особливий дах з хвилеподібним елементом, який називається Double-bubble ( «Подвійний міхур»).

Спеціальну серію машин, створених спільно з Zagato, обмежать 325 екземплярами. Всього буде випущено 99 купе, 99 родстерів Volante, 99 примірників Shooting Brake і 28 спідстерів. Ціни на спорткари будуть починатися від 850 тис. доларів.

Всі автомобілі оснастять атмосферним двигуном V12 робочим об’ємом 5,9 літра, що видає 600 к.с. – на 27 сил більше двигуна стандартного Vanquish S. Агрегат поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Динамічні характеристики універсалу не називаються. Купе, наприклад, здатне прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість складає близько 320 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook