Автоновини

Американці назвали найбільш ненадійні машини

Фото: Chevrolet

У дослідженні за 2017 рік використовувалися дані, отримані в ході опитувань 640 тисяч автовласників. Всього в список американського видання Consumer Reports потрапили 10 автомобілів.

Американське видання Consumer Reports склало щорічний рейтинг найбільш ненадійних автомобілів серед провідних світових брендів. У дослідженні за 2017 рік використовувалися дані, отримані в ході опитувань 640 тисяч автовласників. Всього до рейтингу потрапили 10 моделей автомобільних брендів.

На першому місці антирейтингу – Chevrolet Camaro. Власників цієї машини не влаштувала трансмісія і привід. Також американці поскаржилися на проблеми з електронікою у спорткара. При цьому резиденти позитивно оцінили інформаційно-розважальну систему MyLink, зазначивши її простоту в використанні.

На другому місці – Mercedes-Benz GLC, учасників опитування не влаштувала гальмівна система кросовера і роботи підвіски. Першу трійку замикає Jaguar F-Pace. Респонденти відзначили часті поломки трансмісії і електрики. Крім цього деякі з опитаних поскаржилися на шуми в салоні.

На четвертому і п’ятому місці – GMC Acadia та Fiat 500. У обох автомобілів респонденти виявили проблеми з електрикою і силовою установкою. Далі йдуть Ford Focus, Ford Fiesta, Volvo XC90 та Cadillac Escalade

Також до рейтингу потрапив електричний кросовер Tesla Model X. Автовласники розповіли про неналежну роботу кліматичної системи в цьому автомобілі. Також їх не влаштувало фарбування і оздоблення кузова машини.

Раніше американське видання Consumer Reports склало щорічний рейтинг найнадійніших автомобілів провідних брендів. Найменша кількість відмов і поломок зафіксовано у Toyota. Найнадійнішою моделлю цього бренду виявилося купе GT86. На другому місці – Lexus. Роком раніше ця компанія очолювала список найнадійніших автомобілів. Найбільше позитивних відгуків власники віддали седану ES.

Замикає першу трійку Kia. Корейська компанія змогла піднятися відразу на два рядки в порівнянні з 2016 роком. Таких результатів Kia вдалося досягти завдяки високому рейтингу автомобіля Niro, який, на думку автовласників, став найнадійнішим автомобілем бренду.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook