Автоновини

В Америці назвали марки найнадійніших автомобілів

Фото: Toyota

Найнадійнішими автомобілями, згідно з дослідженням, стали японські моделі, які зайняли перше і друге місце. Всього до рейтингу потрапили 27 автомобільних брендів.

Американське видання Consumer Reports склало рейтинг надійності серед провідних автовиробників. Аналітики в своєму дослідженні використовували дані, отримані в ході опитувань автовласників в інтернеті. Всього до рейтингу потрапили 27 автомобільних брендів.

Найнадійнішими автомобілями, згідно з дослідженням, стали японські моделі, які зайняли перше і друге місце. Найменша кількість відмов і поломок зафіксовано у Toyota. Найнадійнішою моделлю цього бренду стала Toyota 86. При цьому найбільше нарікань у автовласників викликав пікап Tacoma.

На другому місці – Lexus. Роком раніше ця компанія очолювала список найнадійніших автомобілів. Найбільше позитивних відгуків у цього бренду заслужила модель ES. При цьому найбільш ненадійною машиною Lexus став GX.

Замикає першу трійку Kia. Корейська компанія змогла піднятися відразу на два рядки в порівнянні з минулим роком. Таких результатів Kia вдалося досягти завдяки високому рейтингу автомобіля Niro, який на думку автовласників став найнадійнішим автомобілем бренду. Крім того, до першої десятки увійшли Audi, BMW, Subaru, Infiniti, Buick, Honda і Hyundai.

Найбільше зростання в порівнянні з минулого роком продемонструвала Chrysler. Автомобілі компанії змогли піднятися в рейтингу надійності відразу на 10 рядків і зайняти 17 місце. У той же час серйозний спад показали відразу три бренди: Acura, Cadillac і Mazda.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook