Автоновини

Infiniti вивела на фінальні тести новий QX50

Кросовер отримає зменшену радіаторну решітку, видозмінений передній бампер, повітрозабірники іншої форми, а також інші бічні «спідниці».

Компанія Infiniti приступила до фінальних тестів серійної версії кросовера QX50. Фотошпигунам вдалося зняти машину під час тестів в Каліфорнії. Знімки з випробувань були викладені виданням Autocar. За їхніми даними продажі новинки в Європі повинні початися в наступному році. Основним конкурентом кросовера стане BMW X3.

Судячи зі шпигунських фотографій, кросовер отримає зменшену радіаторну решітку, видозмінений передній бампер, повітрозабірники іншої форми, а також інші бічні «спідниці». В цілому дизайн автомобіля буде мало чим відрізнятися від свого прототипу, представленого на початку 2017 року на автосалоні в Детройті.

Про технічної складової майбутнього кросовера поки немає офіційних даних. За попередніми відомостями, в моторну лінійку моделі увійде новий дволітровий агрегат із змінним ступенем стиснення. На концепт-карі цей двигун розвиває 268 к.с. і 390 Нм крутного моменту. Крім того, гамма двигунів включить модернізовані агрегати V6, які повинні стати приблизно на чверть економічніше.

Не виключено, що новий Infiniti QX50 отримає функцію напівавтоматичного управління, яку створять на базі системи Nissan ProPilot. При цьому, як підкреслюють представники фірми, про повну автономность мова не йде. У компанії вважають за краще використовувати термін «другий пілот», який візьме на себе функції допомоги водієві.

У Україні нинішній Infiniti QX50 пропонується з єдиним бензиновим 2,5-літровим двигуном V6, що видає 222 кінських сили. Двигун працює в парі з семиступінчастою автоматичною трансмісією. Ціни на кросовер починаються від 986 250 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook