Автоновини Женева-2018

BMW анонсувала початок виробництва нової 8-Series

Автомобіль буде конкурувати на світовому ринку з Mercedes-Benz S-Class Coupe і Bentley Continental GT. Після дебюту купе 8-Series під цим же індексом буде випущений кабріолет і чотирьохдверна модифікація GranCoupe.

Компанія BMW почне серійне виробництво відродженого купе 8-Series в 2018 році. Як повідомляє Automotive news, з посиланням на представника німецького бренду, складання автомобіля буде налагоджено на заводі в Дінгольфінге (Німеччина). Про офіційну прем’єру автомобіля поки інформації немає. За даними видання Carscoops, вперше машину покажуть публіці на автосалоні в Женеві в березні наступного року.

Автомобіль буде конкурувати на світовому ринку з Mercedes-Benz S-Class Coupe і Bentley Continental GT. Після дебюту купе 8-Series під цим же індексом буде випущений кабріолет і чотирьохдверна модифікація GranCoupe. Їх виробництво почнеться трохи пізніше, в 2019 році.

Купе буде виконано в стилі однойменного концепт-кара, представленого 26 травня на конкурсі елегантності Concorso d’Eleganza Villa d’Este в Італії. Автомобіль отримає довгий капот і розширені колісні арки. Також машину оснастять масивними решітками радіатора, агресивними бамперами, позолоченими гальмівними супортами, інтегрованим спойлером і спортивною вихлопною системою з двома патрубками.

Технічні характеристики моделі поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, базова версія моделі отримає шестициліндровий дизельний агрегат. Також в гамму двигунів увійде 4,4-літровий агрегат V8. Не виключається поява 3.0-літрового бензинового двигуна з турбонаддувом і 6,6-літрового V12. Крім цього клієнтам запропонують гібридну модифікацію купе. Пізніше буде представлена ??і спортивна М-версія машини.

Оригінальне купе BMW 8-Series (індекс E31) випускалося з 1989 по 1999 роки. Кілька років тому в ЗМІ з’явилися чутки про те, що німці планують відродити «вісімку». Перший тестовий прототип такого автомобіля вперше був помічений в квітні 2017 року під час випробувань на “Північній петлі” Нюрбургринга.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook