Автоновини

Американський виробник спорткарів випустить 500-потужний «Танк»

Компанія Rezvani скоро представить екстремальний рамний позашляховик з системою нічного бачення і броньованим кузовом.

Американська компанія Rezvani, що спеціалізується на випуску надлегких спортивних автомобілів, поширила новий тизер свого першого позашляховика. Новинку, яку оснастять 500-потужним мотором, назвуть Tank.

Rezvani Tank отримає рамну конструкцію, особливу підвіску власної розробки і великі позашляхові покришки. Під капотом позашляховика встановлять 6,4-літровий агрегат V8, що розвиває близько 500 кінських сил. Список доступного устаткування включить систему нічного бачення. Крім того, автомобіль можна буде замовити з броньованим кузовом.

Офіційна прем’єра Rezvani Tank відбудеться вже незабаром. Автомобіль вже доступний для попереднього замовлення з депозитом в 1000 доларів. Перші покупці отримають свої позашляховики в кінці 2017 року.

Перша модель компанії Rezvani з’явилася в 2015 році. Легкий спорткар Beast з карбоновим кузовом побудували на базі Ariel Atom і оснастили 2,4-літровим компресорним двигуном Honda. Пізніше у Beast з’явилася екстремальна модифікація двигуном, форсованим до 700 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook