Автоновини

Топ-менеджер Jaguar Land Rover очолить Bentley

На фото: Адріан Холлмарк

Адріан Холлмарк замінить на посту глави Bentley Вольфганга Дюрхаймера, який вирішив покинути керівні пости в складі концерну Volkswagen.

Компанію Bentley очолить Адріан Холлмарк, який на даний момент відповідає за стратегію розвитку групи jaguar Land Rover на британському ринку. Про це з посиланням власне джерело повідомляє німецьке видання Manager Magazine.

Британський фахівець замінить на позиції президента Bentley Вольфганга Дюрахаймера, який, в свою чергу також покине пост голови ради директорів компанії Lamborghini. За даними німецького журналу, Дюрахаймер за власним бажанням вирішив покинути керівні пости двох компаній, що входять до складу концерну Volkswagen.

Як повідомлялося раніше, компанію Bugatti очолить Штефан Вінкельман, який на даний момент працює на посаді глави підрозділа  Audi Sport. Під час роботи Вінкельмана в Audi спортивний підрозділ німецької марки розробив і вивев на ринок суперкари R8 і R8 Spyder другого покоління, а також купе RS5 і «заряджений» універсал RS4 Avant.

У Bugatti першочерговим завданням для Вінкельмана стане контроль процесу розробки нових модифікацій гіперкара Chiron, включаючи версії Grand Sport і Super Sport. Потім фахівець займеться опрацюванням концепції другої моделі компанії, яку можуть запустити до 2025 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook