Автоновини

Марка MG випустила новий ліфтбек

Британо-китайська компанія представила модель MG6 нового покоління, яка стала більше попередника і отримала доступ в інтернет.

Британська компанія MG, яка входить в китайський концерн SAIC, представила ліфтбек MG6 нового покоління. Пятідверку виконали відповідно до нового фірмового дизайна марки, який вперше був показаний на електричному прототипі E-Motion.

Довжина нового MG6 склала 4695 мм, ширина – 1848 мм, а висота – 1 462 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2715 міліметрів. Таким чином, ліфтбек вийшов більше попередника і став прямим конкурентом Hyundai i40.

Дані про двигуни поки тримаються в секреті. За попередніми даними, лінійка моторів включить трициліндровий наддувний агрегат робочим об’ємом один літр потужністю 125 к.с., а також 1,5-літровий турбодвигун потужністю близько 170 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або робот з двома зчепленнями.

Ліфтбек буде пропонуватися з новою інформаційно-розважальною системою з можливістю виходу в інтернет і голосовим управлінням, а також з сидіннями з електричними регулюваннями.

Спершу новий MG6 буде пропонуватися тільки на китайському ринку, а згодом компанія випустить версію для Великобританії.

Раніше марка MG представила на Лондонському автосалоні кросовер XS, який буде конкурувати з Dacia Duster. Після старту продажів новинка буде доступна з двома бензиновими двигунами. Базовий кросовер отримає наддувний агрегат робочим об’ємом один літр, що розвиває 125 к.с. і 170 Нм крутного моменту. Крім того, буде доступний 1,5-літрова турбо «четвірка», що видає 166 сил і 250 Нм. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook