Автоновини

Mazda представила новий кросовер CX-8

В Японії почали приймати замовлення на всешляховик Mazda CX-8, довжина якого склала майже п’ять метрів. Новинка буде доступна як з шести-, так і з семимісцевим салоном.

Компанія Mazda офіційно представила новий кросовер з трьома рядами сидінь, який отримав назву CX-8. Замовлення на вседорожник вже почали приймати в Японії.

Габаритна довжина Mazda CX-8 склала 4900 мм, ширина – 1840 мм, а висота – 1730 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2930 міліметрів. Більшість стилістичних елементів запозичена у молодшого кросовера CX-5 і старшої моделі CX-9. Новинка буде пропонуватися як в шести-, так і в семимісцевому виконанні. У компанії відзначили, що на задньому ряду буде цілком комфортно двом пасажирам, зростання яких не перевищує 170 сантиметрів.

У салоні встановлений окремий семидюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу, приладова панель, як у CX-5, а також п’ятикутні повітроводи. Об’єм багажного відділення дорівнює 239 літрам, а при складеному дивані заднього ряду його ємність збільшується до 572 літрів. Крім того, в підлозі багажника передбачено додаткове відділення глибиною 307 мм для невеликих речей.

Кросовер доступний з єдиним 2,2-літровим наддувним дизельним двигуном SkyActive-D, який встановлюється на CX-5. При цьому віддача двигуна була збільшена з 175 к.с. і 420 Нм крутного моменту до 190 к.с. і 450 Нм. Двигун працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Список доступних електронних «помічників» включив систему автоматичного екстреного гальмування при русі в щільному потоці, адаптивні світлодіодні фари головного світла, систему контролю рядності руху, а також функції безпечного виїзду з парковки заднім ходом і стеження за «мертвими» зонами.

В Японії ціни на кросовер варіюються від 3 196 800 ієн до 4 190 400 ієн (приблизно від 29,1 до 38,1 тис. доларів). Продажі стартують до кінця нинішнього року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook