Автоновини Франкфурт-2017

Спортивний універсал Audi RS4 оснастили 450-потужним битурбо V6

«Заряджений» універсал Audi RS4 Avant змінив 4,2-літровий атмосферник V8 на шестиціліндровий двигун з двома турбінами.

Компанія Audi представила на Франкфуртському автосалоні «заряджений» універсал RS4 Avant нового покоління. Пятидверка втратила колишнього 4,2-літрового агрегату V8, який замінили 2,9-літровим битурбо мотором V6.

Новий шестициліндровий агрегат, який раніше отримало нове купе RS5, був розроблений фахівцями Audi спільно з інженерами Porsche. Двигун видає ті ж 450 к.с., що і 4,2-літровий атмосферник попередника, але при цьому розвиває 600 Нм крутного моменту – на 170 Нм більше агрегату RS4 Avant минулого покоління.

Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з можливістю зміни ступенів за допомогою підрульових «пелюсток», а також з фірмовою системою повного приводу quattro.

Новий Audi RS4 Avant здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,1 секунди – на 0,6 секунди швидше за попередника. Максимальна швидкість штучно обмежена 250 км на годину, проте в разі замовлення опціонального пакету RS електронний обмежувач перенесуть на позначку в 280 км на годину.

Audi RS4 Avant отримав модернізовану підвіску з дорожнім просвітом, який на 7 мм нижче стандартного A4 Avant. За додаткову плату можна замовити адаптивні амортизатори, перенастроюючу систему рульового управління, а також карбон-керамічні гальмівні механізми.

У Німеччині ціни на «заряджений» універсал Audi RS4 Avant починаються від 79,8 тис. євро. Вартість новинки для інших ринків поки не називається.

Раніше Automotive повідомляв, що Audi вивела на фінальні тести спортивний універсал RS4.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook