Автоновини Франкфурт-2017

Audi вивела на фінальні тести спортивний універсал RS4

Новинка отримає 2,9-літровий бензиновий двигун V6 з віддачею 450 кінських сил. Двигун буде працювати спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Компанія Audi вивела на завершальні тести спортивні універсал RS4 Avant. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на наступному тижні на автосалоні у Франкфурті. Серійне виробництво моделі має розпочатися на початку наступного року.

Судячи зі шпигунських фотографій, які були опубліковані виданням Carscoops, новинка отримає агресивний дизайн, великі повітрозабірники, спойлер і вихлопну систему з хромованими патрубками. В салоні машини встановлять нові сидіння і іншу приладову панель.

Новинка отримає 2,9-літровий бензиновий двигун V6. Потужність агрегату складе близько 450 кінських сил. Двигун буде працювати спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

До 100 км / год універсал зможе розігнатися за 4 секунди. Максимальна швидкість – 250 км на годину. При установці додаткового пакета RS Dynamic Package цей показник виросте до 280 км на годину.

Також нове покоління RS4 буде випускатися в кузові седан. Таке рішення в компанії прийняли через високу популярність таких автомобілів в Китаї і Північній Америці. Прем’єра автомобіля також очікується найближчим часом

Ще однією прем’єрою Audi на автосалоні у Франкфурті стане повністю автономний електрокар з 800-кілометровим запасом ходу. Поки лише відомо, що це буде автомобіль D-класу, оснащений чотирма електричними агрегатами, які будуть передавати тягу на кожне з коліс. Повнорозмірний електрокар отримає комплект ємних батарей, запасу яких вистачить, щоб проїхати без підзарядки від 700 до 800 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook