Авто на єврономерах Автоновини

Акція єврономерів: влада може заборонити ввезення авто на бляхах

Сьогодні в центрі столиці, під стінами ВРУ на вул. Грушевського, продовжилася акція «Українцям – європейські ціни на авто!». Яка стартувала вчора, 6-го вересня.

Організатори акції повідомляють, що мітинг під Радою триватиме 3 дні, а також уточнили, що сьогодні вулиця буде вільна для транспорту.

“Водії ночували в своїх машинах, зараз вони збираються під ВР. Автомобілі припарковані від Кабміну до станції метро” Арсенальна “і на прилеглих вулицях – Шовковичній, Садовій, Липській”, – повідомляє “112 Україна“.

Однак, влада, схоже не налаштована йти на повноцінні поступки автомобілістам. Уже через два місяці в Україні може почати діяти заборона на ввезення автомобілів на «єврономерах» на територію країни. Говорити про те, що це своєрідна реакція влади на те, що проходять в Києві акції протесту, передчасно, оскільки ініціатива заборонити «транзитні» переміщення по території країни з’явилася задовго до поточних подій. Про це заявила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко в вечірньому праймі на телеканалі “112”.

“Незабаром український кордон буде закрито для тих, хто хоче ввезти автомобіль і не платити за його «розмитнення». Це буде зроблено для того, щоб не перетворювати Україну в «звалище» таких «незаконних» машин. Орієнтовно, даний законопроект буде прийнятий вже в листопаді цього року “, – заявила вона.

При цьому, Луценко не виключає варіант, що буде розроблений альтернативний варіант, який передбачає нові санкції і штрафи.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook